10 jaar de Content: MUSEUM van de TEVREDEN TIJD

 

We nodigen je graag uit voor ons MUSEUM van de TEVREDEN TIJD.

10 jaar de Content staat voor honderden perspectiefgerichte gesprekken en oplossingsgerichte workshops voor teams, organisaties en scholen.

Onze ervaring toetsen we voortdurend aan de nieuwe inzichten over het oplossingsgericht werken, die we tijdens internationale trainingen en congressen opdeden.
Deze schat aan INHOUD resulteerde in methodieken, werkvormen en materialen, die we ontwikkelden en steeds verder verfijnen.

de Content staat ook voor TEVREDENHEID.
Oplossingsgericht werken is immers: samen met mensen werken aan hoop en deze in het dagelijkse leven concreet gestalte geven. Dat doen we vanuit drie basisbegrippen: PERSPECTIEF – POSSIBILISME – PROGRESSIE

Onze ervaringen, inzichten, werkvormen en materialen delen we tijdens een workshop met je. En dat doen we in museumstijl!
Voor de opbouw van deze namiddag/avond (kies het dagdeel waarop jij optimaal kan komen genieten) laten we ons inspireren door de definitie van Wikipedia:

“Een museum is een instelling ten dienste van de gemeenschap en van haar ontwikkeling, toegankelijk voor het publiek, die de materiële en immateriële getuigenissen van de mens en zijn omgeving verzamelt, bewaart, onderzoekt en tentoonstelt en hierover informatie verstrekt voor studie, educatie en recreatie.”

Op 9 mei maak je kennis met de Content en ervaar je meteen hoe je de P’s methodisch en creactief kan integreren in je eigen professionele aanpak, in je team of organisatie.
Je verlaat het museum met nieuwe en verrassende inzichten in het oplossingsgericht werken en hoe je die concreet kan toepassen in het werken met en coachen van individuen en teams.
Bij het verlaten van het museum zit er ook letterlijk  meer in jouw ‘schatkist’! Je mag namelijk, naast de aangeboden (reflectie-)oefeningen, dingen meenemen. Deze museumstukken zullen je op de werkvloer herinneren aan de opgedane inzichten rond de 3 P’s.

Iedereen die met andere mensen samenwerkt kan inschrijven en is welkom! 

Omdat we de nieuwe ideeën binnen het oplossingsgerichte werken effectief willen laten ervaren houden we de groepen beperkt tot 25 deelnemers (groep 1 van 13u30 tot 16u30 en groep 2 van 18u tot 21u)

Ondertussen is er ook de mogelijkheid om ons museum speciaal voor jouw team af te huren voor een dagdeel en dit op 10 mei. Zie het als een soort van TEAMBUILDING. We stemmen de “rondleiding” die dag af op jouw wensen en gaan dus graag vooraf met je in gesprek rond de mogelijkheden.

Stuur snel een mailtje aan elke@decontent.be met vermelding van al je facturatiegegevens (inclusief ondernemingsnummer) indien je erbij wil zijn.

We kijken uit naar je komst!

Van harte

Rik en Elke

2CBC29A3-2D48-43C9-8EE8-BB0D3ED392BC

Werelddag Oplossingsgericht werken: 3 mei 2019

Dear friends and colleagues

The first SF World Day and the 10th anniversary of ‘the Content’ are excellent opportunities to honor Luc Isebaert, a warm, inspiring person, a master in the field and founding father of SF in Belgium.
On a sunny day in Vienna we had a nice conversation about the very essence of SFT. Please enjoy this video (click here). Subtitles in English start at 01’.00’’.

Elke Gybels & Rik Prenen

Flyer AANBOD en boek

Vanuit de Content duimen dat je eind 2019 tevreden mag terugkijken op de inhoud die je er mee aan kon geven.

kerst2018-digitaal[3]

 

Rik en Elke schreven samen “Van Klacht naar Kracht. Een schatkist voor oplossingsgericht begeleiden”.

Dit boek werd voorgesteld op 22 september 2015 te Leuven. Meer info over ons boek vind je hier.

We zijn dankbaar en fier om te melden dat in november 2018 de vijfde druk van ons boek verscheen. Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!
Naar aanleiding hiervan schreven we een tekst “Word Hoopverlener“, omdat dit ook zeker een passende titel voor ons boek zou zijn! Je vindt de tekst hier.

 

We houden je zeker en vast op de hoogte over nieuwe evenementen. Kijk alvast eens naar onze folder 2019-2020

Schreef je al in op onze nieuwsbrieven waar we 3 tot 4 keer per jaar nieuwtjes en tips delen en/of aankondigingen doen van onze initiatieven? Dat kan namelijk ook op deze site.

Ontdek hier het meest recente nieuws en inspirerende vragen op onze facebookpagina.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!